T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şehit Büyükelçi İsmail Erez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cemalettin KOÇAK - Müdür

           Milletimin gençlerine hizmet etmek için 1991 Eylül ayında öğretmenlik görevime İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı Alanında başladım. Atölye Şefliği, Alan Bölüm Şefliği, Sınıf Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2018 Ağustos ayından itibaren Bayrampaşa Şehit Büyükelçi İsmail Erez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak milletimizin bize emanet ettiği kurumun bütün paydaşlarına hizmet etmeye çalışma arkadaşlarımla başladım.

 

             Bizler;  ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizi, çalışarak başarılı olabileceğine inanan, özgüvenli, saygın, üreten, ahlaki ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirme gayreti içerisindeyiz.

 

 Kurum olarak hedefimiz, bütün paydaşlarımızla iş birliği yaparak öğrencilerimizi mesleğinde etkin ve yetkin, mesleğinin gerektirdiği tüm donanımla mezun etmektir. Bu noktada en büyük gururumuz, öğrencilerimizin gelecekte karşılaşabileceği problemler ile baş edebilme becerisine sahip olduklarını görmemizdir. Bu sebeple çözüm odaklı bireyler yetiştirmek en önemli hedeflerimizdendir.

 

            Okulumuzun tüm paydaşlarının ortaya koyduğu misyon ve vizyon hedefleri bizlere rehberlik etmektedir. Mesleki eğitimin istediği bilgi ve beceriler doğrultusunda insani değerleri ön plana çıkararak eğitim ve öğretim yapma kararlılığımız devam edecektir.

 

            Kurum olarak, öğrencilerimizden ve velilerimizden aldığımız destek ve güvenle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, çağdaşlık yolunda kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz. Vatanını, milletini, bayrağını, yaptığı işi seven; ahlaklı ve aydın bireyler yetiştirme yolundaki mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz.

                                                                                                                                                                       Cemalettin KOÇAK